Äta och göra

Upplev dagens höjdpunkt i vår restaurang

Midsommar firandet på Hjälmargården är tyvärr inställt på grund av rådande situation i Sverige. Vi kommer att ha öppet som vanligt i Kaffestugan och butiken vid camping receptionen

Med en vidunderlig utsikt över Hjälmaren ligger Hjälmargårdens restaurang. Eftersom vi anser att måltiden hör till dagens höjdpunkter så ägnar vi den stor omsorg. Vi kan ordna allt från enklare luncher till fester, vi hjälper dig gärna med idéer för ett lyckat arrangemang. Restaurangen rymmer cirka 150 personer men vi kan duka upp till fler vid behov. Året runt tar vi emot förbokade sällskap som bussluncher, släktträffar, bröllop, minnesstunder och föreningsträffar. Under sommarhalvåret serverar Kaffestugan lättare rätter.

Kaffestugan

Vid Hjälmarens strand ligger vårt café med stor uteservering där vi serverar gott hembakt fikabröd. Du kan också njut av våra stora glassmeny med uppläggningar för alla smaker. Är du hungrig finns även lättare rätter såsom bakad potatis och pajer. Kaffestugan är öppen sommartid.

Besök våra evenemang

Midsommar firandet på Hjälmargården är tyvärr inställt på grund av rådande situation i Sverige. Vi kommer att ha öppet som vanligt i Kaffestugan och butiken vid camping receptionen. Hjälmargården inbjuder till konserter, allsångskvällar, midsommarfirande, julmarknad och andra evenemang under både sommar och vinter. Titta här på sidan för att se vilka evenemang som passar dig

Aktiviteter

På Hjälmargården finns gott om aktiviteter. Det finns  lekparker, lekbod, bangolf, kanoter, trampbåt, optimistjollar, vedeldad bastu och närhet till skog och gröna ytor. I vår närhet finns gott om utflyktsmål som vi gärna rekommenderar.